Community Guidelines
Love

We <3 everyone!

På The Factory vill vi ha dig som vill skapa tillsammans med andra. Kön, läggning, etnicitet, ålder osv är rätt oviktigt för oss, och vi vill gärna att det är det för dig också, så att alla känner sig välkomna och inkluderade!

Off limits!

Vi strävar efter att skapa en säker miljö där alla kan trivas. Därför är husdjur och rökning något vi inte tillåter på The Factory. Givetvis är alla former av diskriminering och trakasserier också något som aldrig är ok!

Mind (y)our space!

The Factory är ett delat utrymme som fungerar bäst när alla hjälps åt. Se alltid till att städa efter dig så slipper vi städa efter varandra!

Be kind & curious!

Visst är det kul att lära känna nya vänner? Passa på att säga hej när du stöter på någon ny på The Factory, vi älskar när nya relationer skapas!

Be respectful!

Vi ser gärna att du joinar de många livliga samtal som sker på The Factory varje dag, men var medveten om din omgivning då folk omkring dig kan sitta i viktiga telefonsamtal eller med brådskande deadlines. Behöver man låta konversationen sprudla ut (vilket vi uppmuntrar!) kan man alltid gå till restaurangen, loungen, köket eller annanstans där folk inte jobbar!